Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

I mørket PDF Udskriv Email
I mørket af Lina Areklew
Lina Areklew
I mørket
416 sider
memoris
 
En, som man siger, nervepirrende spændingsroman. Og nej, det ER ikke blot noget, man siger om denne bog. Den er så dygtigt skrevet, at den nærmest kaster læseren ind i handlingen fra første linjer, og som en rigtig pageturner slipper den sig ikke, før du mange sider og mange timer og måske dage senere lægger bogen fra dig.
Bogen handler om en 4-årig piges forsvinden, og det bliver et kapløb med tiden at finde hende i et iskoldt vinterklima.
Det er Amanda og Anders, der vågner op til alle forældres mareridt. Nemlig at deres 4-årige datter er sporløst forsvundet.
Det giver altid en krimi/thriller et ekstra point eller ti, når der er børn involveret og forældre, for så er det oplagt som forældre eller familiemedlem at kunne identificere sig med hovedpersonerne.
Her står så Sofia Hjortén og den tidligere politiaspirant, Frederik Fröding klar til at stå for efterforskningen, der samtidig har en B-handling, idet Frederiks vens kæreste også er forsvundet på mystisk vis.
Lige denne b-handling virker en smule søgt, ligesom vi kom mer tæt på Frederiks egne problemer, og det er en lidt for brugt tese i de senere års krimier, hvilket vi også godt kunne have undværet.
Omvendt er det hele med til at underbygge en kraftguld og spændende handling serverret i et godt sprog, og det gør bogen til en fin spændingsroman her op til sommeren.
Dog er det efter vores mening de enkelte karakterers udvikling, der driver handling og plot fremad.