Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Et godt nyt år PDF Udskriv Email
Et godt nyt år af Malin Stehn
Malin Stehn
Et godt nytår
480 sider
Hr. Ferdinand
 
Udover en spændende handling fanger bogen sin læser med en lang række, dagligdags, dramascener, som vi alle kan komme ud for.
Vi sidder overfor en låst computerskærm og bliver i tvivl om kodeordet. Efter tre forsøger låser den op.
Besværet med at få kroppen til at slippe et skænderi, hvor partneren hvæser ad en.
Man overvejer at tage sovepiller, fordi man ikke kan sove.
Bunker af hundelort på grusstien hvor man går.
Det lykkes forfatteren at livagtiggøre ting, som alle af os kommer ud for og ikke nok med det. Vi kommer derved ad bagvejen i kontakt med mange af de små hverdagsdramaer, som opstår i livet, og som mere eller mindre irriterer, og som vi kommer til at slæbe med videre i dagligdagen, fordi de måske ikke bliver løst.
Super at blive opmærksom på.
DET er flot.
Bogen beskriver enhver forældres mareridt. Deres eneste barn forsvinder efter en fest nytårsaften.
Mange gange skal der en ulykke eller en højspændt, dramatisk situation til, før de egentlige sandheder om mennesker kommer frem.
Det er bogen her et eksempel på, og den kan lære os noget om, hvor vigtigt det er at være trygge ved hinanden som mennesker og være tunet ind på hinandens psyko og være klar på, at der er en tid for alting. Nogle gange overflade, nogle gange i dybden. Vi kan det hele. Men at have hemmeligheder eller skjulte dagsordener -; det kan være yderst smertefyldt.
Dybt set handler den også om, at det kan være farligt at hænge fast i relationer, bare fordi man har gjort det altid, og at man måske ikke kender hinanden i nye roller - eller måske aldrig rigtig har gjort det.
Nogle gange, tænker vi, efter at have læst bogen, kan det være yderst vigtigt bare at give det op, som var, og komme videre i livet på en ny og konstruktiv måde.
Bogen er skrevet i et dejligt op-på-beatet sprog, og kapitlerne er hver især så korte, at man kan læse et enkelt eller nogle stykker om dagen, lægge bogen fra sig, reflektere for at gå videre, når det lige passer. Umiddelbart er det dog til orientering svært at lægge en vedkommende spændingsromansom denne fra sig.