Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Politiets hemmelige våben PDF Udskriv Email
Politiets hemmelige våben af Søren Baastrup
Benny Frederiksen
Politiets hemmelige våben
416 sider
Grønningen1
 
Spændende læsning hvis man er til true crime og har interesse i at følge politiet, de hard core sager, opklaringen af dem og, hvad der får almindelige mennesker til at hjælpe efterforskerne med forbrydelserne. De såkaldte sangere.
Bogen handler om forfatterens 40 år i Uropatruljen og Rejseholdet. Om kampen mod narkogangstere og jagten på bestialske mordere og de værste forbrydere.
Det er ikke for sarte sjæle at læse om, hvad der gemmer sig i parallelsamfund rundt om i Danmark.
Eller for manglende fantasi at se billeder af hash gemt i hulrum i Fredens Ark, og småbørn der render rundt mellem skydevåben på Christiania.
Og nervøse narkosmulere, dristige københavnere, om tillidsfuld kontaktetablering under afhøringerne, den dramatiske anholdelse af Finn Hauge Jensen, et kig ind i restauranten, hvor morderen til en af Simon Spies´ tidligere morgenbolledamer drak snaps forud for drabet, om russisk roulette, om den irakiske hærchef på Sjælland, kriminelle bander, ditto topfolk og meget, meget mere.

Der er masser af røverhistorier fra den virkelige verden, og forfatteren siger da også på et tidspunkt selv i bogen, hvordan han sad og fortalte nogen.

Uanset hvad - det er en spændende bog. Velskrevet og oplysende. Og er man interesseret i, hvordan Uropatruljen og Rejseholdet har fungeret, så er det her et oplagt sted at få lidt dopamin.