Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Syklubben PDF Udskriv Email
Syklubben af Henriette Gyland
Henriette Gylund
Syklubben
400 sider
Harper Collins
 
Det vrimler med kendte begreber, steder og mennesker i den her vigtige udgivelse, som fokuserer på Inger, der under 2. verdenskrig boede i Helsingør hos sin tante og onkel og sluttede sig til den danske modstandsbevægelse. Hvori hun finder en retning i livet ved at hjælpe med at smugle danske jøder til Sverige.
Gothersgade, Kongens Have, Royal Copenhagen, Havnegade, Nyhavn, Hedtoft, Skt. Olai Kirke, Baiern, Gilleleje landsby og Langeliniekaj i København. 
Altsammen noget der er med til at gøre bogen levende og nærværende.
Cecilie Lund er igang med at rydde sin afdøde bedstemors lejlighed, og så er det, at hun finder bedstemoderens dagbog. 
Cecilie sørger over tabet af sin bedstemor, og oveni det skal hun nu forholde sig til en rørende hemmelighed, som bedstemorderen, Inger, har haft hele livet.
En hemmelighed der dækker over menneskelighed, humane værdier og farer ved at udføre nogle af de missioner, der fra Helsingør bragte jøderne i sikkerhed.
Bogen er skrevet med en varme og kærlighed, der lyser langt ud over linjerne. Og man kommer gennem en spændende fortælling som læser hurtigt i kontakt med den side af sig selv, der har lyst til at give sig selv op for noget, der er større end en selv.