Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Nok PDF Udskriv Email
NOK af Silas Holst
Silas Holst
Nok
256 sider
Gyldendal
 


 
Man skal være mere end stålhærdet for ikke at blive forfærdet over, at der er så megen vrede i folk, der skriver nedrige og chokerende beskeder til folk gennem de sociale medier.
Og man skal have både stålpanser OG menneskelighed med, når man læser en bog af den her kaliber.
Hetz af forskellig slags har Silas været udsat for gennem mange år, hvilket er en direkte forlængelse af hans skoletid, hvor han blev mobbet og holdt udenfor.
Danseskolen holdt ham imidlertid oppe. Den var et tilflugtssted, og man må sige, at det er vi mange danse- og kropsglade, som lader sig inspirere af.
Også os der ikke nødvendigvis ser Vild Med Dans. 
Vi er også glade for at læse bogen her som inspiration til, at uanset problemets størrelse, og uanset hvor meget, man har været udsat for, så er der en vej frem. Muligvis kræver det et stort mentalt overskud. Men at gøre noget ved ens situation - eller i det mindste forsøge og forsøge igen -, uanset hvor træls og slidsom en vej, det er, det er bogen her et supereksempel på.

Den indeholder værdifuld viden om menneskelig affærd, og hvad man kan stille op, når man bliver personligt angrebet og intimideret.

Barer det at bogen indeholder statements som, at man ikke må bekymre sig om ting, man ikke kan gøre noget ved. At man kan vænne sig til at være ligeglad. At man skal huske, det kun er et random udsnit og et mindretal, der skriver de hårde beskeder på sociale medier. At børn nogle gange er de bedste rådgivere ved at tage en i hånden med et "det skal nok gå, far".

At det er vigtigt også, at forældre ind imellem er observatører på, hvordan tonen i en klasse er for at kunne sætte ind mod begyndende mobning. Og f.eks. invitere klassen hjem for at spille spil, hvor ingen kan tabe.

At der findes onde handlinger, OG så findes der børn, der ikke har det godt. Og de vil gøre meget for at få opmærksomhed.
Underforstået: Det er her, der skal sættes ind.

På en meget personlig og fin måde har Silas skrevet en bog, der involverer en børnpsykolog, en politiker, en præst, en skolelærer, en politibetjent, en debattør og mange flere for at søge informationer om og gode råd til, hvad man stiller op, når man som voksen - eller ser nogle af ens børn eller andre børn - blive mobbet.


Det er han lykkedes godt med.