Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Tyve år senere PDF Udskriv Email
Tyve år senere af Charlie Donlea
Charlie Donlea
Tyve år senere
416 sider
Jentas
 
Bogen fokuserer på to forbrydelser; en fra fortiden der har en uhyggelig forbindelse til 9/11. Og så en anden omkring en flygtning på flugt.
En tv-reporter finde pludselig sig selv efterforske den ene forbrydelse og så blive hovedperson i den anden.
Drama drama.
Avery er tv-reporteren med en stor fanskare, der på nippet til kontraktforlængelse søger at forøge sine ratings. Hun hører om ny teknologi, der kan identificerre ofrene var 9/11-tragedien og springer på vognen men bliver af personlige årsager desperat nødt til at forsøge at holde en dyb hemmelighed fra sin egen fortid skjult. 
Bogen er intens men også en smule forvirrende. Den stikker af i forskellige retninger. Først tror man, at den vil fokusere på et tyve år gammelt mord, men så bliver det lige pludselig mere interessant at fokusere på 9/11. 
Der er to hovedfortællere i bogen. Avery og Walt. Det kan også godt forvirre lidt. Historien bider ikke så meget, som den kunne, hvis forfatteren havde strammet op og koncentreret sig om én vinkel.
Der er for mange flashbacks.
Men alligevel: En udmærket bog for folk, der er interesseret i en lang, lidt for lang optakt, diverse handlinger, spring i tid og sted og så en meget flot, og særdeles overraskende slutning.
Sluger du krimer, så går du ok i byen med den her.