Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Jeg har besluttet at leve 120 år PDF Udskriv Email
jeg har besluttet at leve i 120 år - bog
Ilchi Lee
Jeg har besluttet at leve 120 år
296 sider
Mellemgaard
 
En fin og inspirerende bog om kunsten at blive gammel. Hvad der skal til for, at man får et værdigt liv så længe som muligt. Forfatteren mener, at det er muligt at forlænge vort liv langt ud over, hvad man almindeligvis går og tror; Og også få et varmt, godt og meget tilfredsstillende, langt liv.
Træn dine fysiske kræfter, din hjernestyrke og hjernekraft, vælg ord der ligger i forlængelse af din sjæl og din bevidsthed, udvikl din karakter med kærlighed og harmoni og arbejd med din holdning og planlæg dit liv.
Det er nogle af de meget vigtige ingredienser, siger forfatteren, der er en berømt meditationslærer og således indspirerer sine læsere til at være selvhjulpen, gøre sig uafhængig af andre og at se et større formål med tilværelsen.
Gennem en lang række øvelser og teknikker bliver vi guidet til, hvordan vi skulle kunne leve et langt, sundt og godt liv. Det er hørt før. Og indrømmet, bogen her giver så det kick, der er nok til, at øvelserne ikke skal stå uprøvede, idet øvelserne og den øvrige tekst og meninger er lette at gå til. 

Forfatteren fortæller reelt nok, at han ikke har nogen magisk pille til at få folk til at leve sundt og godt længe. Derimod har han gjort det til en mission at hjælpe folk med at afdække deres sande, inderste jeg og blive den bedst, tænkelige version af sig selv.

Han grundlagde Body Brain Yoga og Brain Education til at udvikle menneskeligt potentiale baseret på Sundo, et traditionelt koreansk system for krop/sind-træning. 
Den tredie alder kan blive vores guldalder, afhængigt af hvilke mål vi har vor vores liv i alderdommen. Herudover har vi både magt og muligheder for at påvirke fremtiden kloden og de mennesker, vi omgiver os med, og ikke mindst at øge vor velvære i vor tredie alder -; altså alderen over 60.
Herudover berører bogen på en enkel og ligefrem måde, hvordan vi i enhver, tænkelig alder kan forsøge at nå vor inderste kerne samt gennem livet både lysne og forfine vores bevidsthed.
Godt skrev, masser af guldkorn der går lige ind og rammer plet.