Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Grænseløs beundring PDF Udskriv Email
Grænseløs beundring af Aimee Molloy
Aimee Molloy
Grænseløs bundring
310 sider
Falco
 
Sam og Annie er nygifte og flytter sammen i Sams hjemby i delstaten New York. De er lidt ulige, idet Annie har svært ved at få tiden til at gå. Men Sam, der er psykolog, har masser af klienter i sin praksis i stueetagen. 
Gennem en skakt begynder Annie at lytte med på terapisamtalerne. Med nogle enkle virkemidler fortæller forfatteren vi andre, hvor fristet, man kan blive, til at gøre noget interessant og grænseoverskridende.
Sams klienter er meget forskellige, og det er skam ikke uskyldige ting, der kommer for dagens lys. Sådan kunne man i og for sige finde masser af stof til en spændingsroman, men Aimee Molloy har fundet på, at pludselig dukker der en fransk pige op, og så forsvinder Sam.
Hvor bliver han dog af, og har den franske pige vitterligt noget med det at gøre.

Bogen er en psykologisk spændingsthriller med en vild handling og samtidig en god historie om vanvittigt begær, besættelse og bedrag.

Den er fyldt med uforudsigelige drejninger, og som læser bliver man undervejs narret mange gange. Der er noget næsten hypnotisk over mange af de ting, der finder sted.

Slutningen lever ikke helt op til resten af bogen. Det er som om, der bliver bygget op til et større drama, end forfatteren egentlig havde tid til at forfølge, og i stedet for et vildt, vildt plot, hvor vi bliver kastet rundt i dramatik, bliver der bundet en pæn sløjfe om det hele.
Men - som spændingsthriller fungerer den udmærket.