Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Skal du ta´ det hele med dig PDF Udskriv Email
 
 
Skal du ta' det hele med dig? af Abelone Glahn
Abelone Glahn
Skal du ta´ det hele med dig
90 sider
Frydenlund
 
Det her en knaldhamrende god bog. Skrevet af en knaldhamrende dygtig journalist. Derfor er det ekstra ærgerligt, at der har sneget sig en stavefejl ind i en stor og iøjnefaldende billedtekst. På side 165.

Det er da også det eneste negative, vi har kunne finde i en bog, der på enhver tænkelig måde favner den proces, vi alle på et tidspunkt kommer i, når vi skal videre i livet: Nemlig flytte.
Og måske flytte til den sidste bolig før plejehjemmet.
Abelone Glahn fortæller sin historie med gode billeder, både i tekst og konkret, og samtidig giver hun dig en overordentlig bunke relevant stof og idéer til din flytning.
Lige fra hvornår er det for sent, og hvornår er det tid, til valg af ejendomsmægler, til at komme af med det jordiske gods på loppemarkeder samt Gul&Gratis/DBA, til ikke at forcere processen og til forskellene på byggerier idag og ikke mange år siden.
Forfatteren er ikke bange for at øse af sin personlighed, hvilket hun i foråret har givet de overvejselser, om den er FOR personlig. Det synes vi ikke, at den er. Personlighed skaber liv og engagement og en viden hos læseren om, at forfatteren har gennemgået mange af de samme overvejelser, udfordringer og endda kriser, det giver bogen lige nøjagtigt det twist, der gør den værd at læse, også selv om man ikke står lige foran at skulle videre geografisk.
For ubevidst lagrer nogle af sætningerne og overvejelserne sig i ens sind, og på den måde nærmer man sig måske mere tidspunktet for, hvornår man skal begynde at tage fat på et i nogle familier sprængfarligt emne: Skal vi snart skille os af med vores dejlige bolig.

Abelone kommer også ind på begreber som ensomhed, hvis ens partner falder fra, og at det så er rart at have nogle omkring sin bolig, som man kender.
 
Hun giver også nogle udmærkede spotpointer at forholde sig til:

*Hvad prioriterer du allerhøjest i livet.
*Hvordan ser din økonomi ud på langt sigt: Hvad kan du sidde for nu og om ti år.
*Vær forudseende - hvordan kan boligen inderettes nu - OG om ti år.
*Flyt derhen hvor det giver mening for dig. Og husk du kan altid flytte igen. hvis det viser sig at være helt forkert.

En ganske glimrende bog fyldt med energi, positivitet, og fremfor alt - en personlig historie med masser af tips og staldfiduser.