Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Vandringens mærkbarhed PDF Udskriv Email
Vandringens mærkbarhed af Jakob Kvist
Jakob Kvist
Vandringens mærkbarhed
90 sider
mellemgaard
 
Naturen og vandringen bliver ikke helt det samme efter læsning af denne bog. Det er en myriade af dejlige ord, fortællinger, overvejelser, analyser - og ikke mindst en sand overflod i kunsten at forsøge at skille vandringen og naturen ud fra den dagligdag, der ofte før folk så ophængt.

Og hvor meget mere kan man ønske sig i en sætning end denne:

Jeg bedømmer ikke mit medmenneske ud fra, hvad han/hun er (netop nu og til evig tid), jeg bedømmer den anden ud fra, hvad vedkommende endnu ikke er blevet. På den måde holdes væren og relationen åben.

Forfatteren taler her om meditative fællesvandringer. Men den kunne ligeså godt være en gangbar og universel sætning om at vandre i livet og bevæge sig i tilværelsen - og møde sig selv og andre mennesker med åbne holdninger, dag for dag, og ikke møde sig selv eller andre ud fra begrænsninger og om, hvad vi forventer af dem.

Mange af sætningerne i bogen skam man tygge på undervejs. Andre går lige ind. Men de ryger samme sted hen: Lige ind i hjertet, hvor man med den rette indstilling og med bogen som værktøj har store mulighed for gennem vandringen at opdage nye sider af sig selv og sin plads i livet.

Vandringens langsommelighed tillader oplevelser, der ikke har plads i hverdagssprogets orden, hedder det i bogen.

Og gør på mange måder og via forskellige tilgange op med firkanteriet og materialismen, og den sætter for alvor nogle tanker igang, som man kan bruge både før, under og efter vandringen.

En bog der kan anbefales til enhver med interesse i vandring - OG bevægelse i livet.