Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Min vej PDF Udskriv Email
Michael Mørkøv – Min vej af Carsten Ritter
Michael Mørkøv
Min vej
276 sider
Turbine
 
En af de stærkeste bøger om cykling, vi længe har læst. For den handler om cykling, ja, og om de glæder anstrengelser, udfordringer og drabelige kampe og halsbrækkende spurter, der udspilles, når de allerstørste cykelryttere præger de største løb og kører målrettet efter en plads på podiet.

I slipstrømmen af Tour de France er det helt vildt med så god litteratur, der fortæller om en mand, der i den internationale cykelsport har skabt sig en karriere som leadout-mand, som kører sprinterkongerne frem til sejr.

Fra en ydmyg ung mand i Kokkedal til både olympisk mester, verdensmester og europamester i banecykling.

Om hvordan han som ung sparede sammen til et par lækre cykelbriller. Om hvordan han brugte coronapausen til at bygge et havehus; for hænderne sidder ualmindelig godt på sådan en tømrersvend. Om hvordan han bliver opdaget af Alberto Contador, der presser ham rundt i Baskerlandet, som han har oplevet som det mest modbydelige løb. Om hans svagheder. Om hvordan han dealer med, at hans hovedsponsor, Stein Bagger fra IT Factory, er forsvundet og efterlyst af Interpol.
 
Og en masse, masse andre spændende beretninger, der samlet er een stor detailbod, og som er skrevet i det sprog, der fungerer lige ud ad landevejen for Michael Mørkøv, som ikke på nogen måde forstiller sig, men bare er sig selv, og som sandsynligvis netop derfor er nået de stjernehøjder og enorme præstationer, vi elsker ham for idag.

Michael Mørkov har fortalt sin historie til Carsten Ritter, der på fortrinlig vis formidler den ydmyghed, opmærksomhed og det storsind, som Michael Mørkøv hjælper andre ryttere frem med; så meget at holdene står i kø for t få fat i Michael, fordi han hver eneste gang glæder sig over at se holdkammeraterne tage sejren.