Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Ulige uger PDF Udskriv Email
Ulige uger af Ditte Giese
Ditte Giese
Ulige uger
210 sider
apha
 
En ganske udmærket og konstruktiv bog for alle, der er skilsmisseramte. OG, vil vi gå så vidt som at sige; til alle i parforhold. For det første ved man aldrig, hvornår skilsmissen rammer, for det andet er der meget godt og opbyggende stof, bylines, tanker og opfordringer, som kan bruges i et familieliv med eller uden børn.
For udover en lang, lang række forslag til, hvad man stiller op med sig selv solo efter skilsmissen, så indeholder den også nogle fif til, hvad man kan stille op med sig selv, hvis lynet skulle slå ned igen; og altså sagt på en anden måde; om man ønsker at lynet skal slå ned i det nuværende parforhold - og undgå skilsmissen.

Det er nok ikke tiltænkt. Men det virker. Også selv om det kan forekomme provokerende at komme til et tilsyneladende godt parforhold med en bog om skilsmisser....

*Jeg drømmer om at sidde som gammel i en gyngestol mæt og tilfreds, mens du læser højt for mig
*Tror det er meningen vi skal kende hinanden. Du er i hvert fald det smukkeste, jeg har set.
*Gå til helvede og gå lidt længere.
*Meld klart ud. Trut ren røv, det betaler sig.
*...se igennem fingre med resten.
*Tavshed er lort.


Og så videre og så videre. Altsammen one-linere hentet til brug for skilte der skal til at have noget nyt op at stå. Men på en eller anden måde virker det også retrospektivt, og man kommer uvilkårligt til at tænke på, hvorfor man ikke anvendte redskaberne i de forhold, man forlod.
Så kunne det være, de var gået.

Når vi siger, bogen er konstruktiv, så er det netop i de passager, der kan bruges i enhver situation. Bogen indeholder også alle mulige fortællinger om det, der går galt, ikke mindst inde i en selv, når skilsmissen er en realitet, hvor meget kan kommer til at hade Xens nye kæreste og alle de frække tilbud, man får på Tinder.

Men er man interesseret i andre mennesker, er man interesseret i at vide noget om, hvordan dine venner, dine kolleger og andre mennesker kan reagere i en skilsmisse, eller er du oprigtig interesseret i at være på forkant, hvor kynisk det end kan lyde, så er bogen helt sikkert noget for dig.

Frisk og ligetil i sproget. Visse steder lige lovlig frimodigt og vulgært. Men det er til at leve med blandt alle guldkornene.