Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Stol på mig PDF Udskriv Email

Stol på mig af T.M. Logan
T.M. Logan
Stol på mig
402 sider
Jentas


En mor, Kathryn, overlader sin baby, Mia, til en fremmed kvinde i toget, Ellen. Hun efterlader også Ellen en seddel, hvor der står, hun ikke må fortælle, hvad der er sket, og ikke stole på nogen.

Hvad sker der? Indeholder det efterladte barn nøglen til en forfærdelig forbrydelse?

En egentlig ret banal handling og et pænt almindeligt oplæg. Men, men, men. Forfatteren formår i overbevisende grad at få os revet med og rusket op i de følelser, der opstår, når vi skal forholde os til, at det kunne være os selv, der pludselig enten fik et barn ved en tilfældighed, lige pludselig skulle af med et barn eller stod over for muligheden af at være impliceret i et større drama.

Hvordan ville man selv reagere.

Bogen sætter udover en intens handling mange tanker igang hos læseren, bl.a. om hvor hurtigt, man kan blive uretfædigt mistænkt for en bortførelse. og sådan skal en thriller da også produceres.

Er man en garvet ynder af thrillegenren, skal man forberede sig på, at det er rimeligt tilgængeligt undervejs at regne ud, hvem der er skurken i dramaet. Men det betyder for os ingenting, bare siderne vender sig af sig selv, og det gør de.