Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Lidt om lyst PDF Udskriv Email
Lidt om lyst af Amanda Lagoni
Amanda Lagoni
Lidt om lyst
160 sider
Grønningen1
 
Forfatteren forsøger at forene det populære og velkendte med det, hmm, lettere arrogante og diskriminerende, hvis man ser det fra et maskulint syn.

Sikkert ikke tilsigtet, men here goes:

Han er altid i løbetid.
Mange mænd forstår simpelthen ikke.....
Hun mener også, at særligt kvinder oplever en mere blomstrende sexlyst, når man er på getaway, væk fra hjemmet og forældreskabet.


Så er der en række almindeligheder og sagt masser af gange før, at sex aftager over tid, at der er forskel på sex og erotik, der handler om også det, der sker udenfor sengen, at sexlivet skal plejes og planlægges aktivt, velmenende råd om hvordan man gør sig selv liderlig og klar til partneren på ti minutter, at sex for kvinden ofte kan opleves som et pres, fordi mandens libido er større, at mangel på lyst ofte handler om dårlig kommunikation, at det er vigtigt at dele skammen over sin lyst med sin partner, at det er okay at sige nej og meget, meget mere.

Bogen vil være en ok inspirationskilde til at gå mere i dybden psykologisk, såfremt man bor i et parforhold, hvor sexlysten knager. Og en af parterne gennem længere tid har stået med en tordnende liderlighed, mens den anden bare ikke gider.

Man skal da også finde de helt vise sten andre steder. For indholdet i bogen her er efter vores mening kun indgangen til at opsøge løsninger på et problem, der er almindelig kendt. At man hurtigt kommer på afstand af hinanden, hvis sex og erotik bliver glemt eller puttet væk. Så handler det om helt andre ting, som denne bog ikke kan stille meget op med.

Men igen; som inspiration til hvor problemet kunne ligge. Jeps.