Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Troens almanak 2022 PDF Udskriv Email
Troens almanak 2022 af Lisbeth Smedegaard Andersen
Lisbeth Smedegaard Andersen
Troens almanak 2022
155 sider
Kristeligt Dagblads Forlag
 
En rigtig lækker udformet almanak, der måned for måned, dag for dag fortæller om de kirkelige højtider. Et af udgivelsens budskaber er at give plads til pauser og anledning til eftertanke. Det må vi sige, det er rigt lykkedes. Man føler sig mættet, godt taget i hånden, oplyst og fredfyldt, når man trin for trin bevæger sig gennem bogen. Det er jo nødvendigt for en anmelder at læse bogen helt igennem på én gang, men det kan bestemt anbefales, at man gå datomæssigt og kronologisk til værks. På den måde får man en klar fornemmelse af, hvad de enkelte årstider står for, hvor vi er henne i sæsonen, og hvilke højtider, der knytter sig til de enkelte årslommer.
Gennem digtning, kalender og kunst, lige fra Krøyertil Jette Vohlert og Astrid Krogh får vi intryk for, hvor meget udsmykning og skulpturer fylder i kristendommen, og hvilken betydning, den har for folk.
En ganske impnerende udgivelse.

Smukt sprog, ligetil og direkte og netop med underforstået plads til at mærke sig selv og budskabet fra det høje, det indre og det ydre.