Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Gå godt PDF Udskriv Email
Gå godt af Mikael Kamber
Mikael Kamper
Gå godt
272 sider
Politikens Forlag
 
At indarbejde gode motionsvaner i sin hverdag.
At synge sig gennem landskabet
At finde steder, hvor man har skoven for sig selv
Relationers betydningfor lykke og velvære.
En dybere forståelse af hvordan man fungerer.
Miljø, klima, masser af arter der forsvinder
Kroppen på overarbejde i et overflodssamfund
Meningen med livet er at give det videre....


Sådanne ting, store små, umiddelbare og dybe berører Mikael Kamper i sin nye bog, der umiddelbart handler om at gå og gå i naturen, men som lige så meget handler om at gå indad i sig selv og gå fra udvikling til udvikling gennem livet.

Hvorfor er vi dem, som vi nu engang er. Hvorfor har vi de behov, vi har. Mikael afdækker skridt for skridt, så at sige, hvorfor der er en dyb sammenhæng mellem det at gå og det, at det "går godt" i livet.

Mikael Kamber beskriver paradokserne i nutiden, eksempelvis at vi aldrig har været så mobile og alligevel så stillesiddende. Hvordan er det gået sådan, hvorfor dog?

Dybe spørgsmål som kunne være interessant at tænke over, og det gør forfatteren for os. Filosoferer over det, der ofte i en hverdag uden gåture ikke altid er tid til at beskæftige sig med.

Som læser bliver man overrasket undervejs.  Amygdala i hjernen beskriver forfatteren lige pludselig, så er der interviews med kendte mennesker som Tor Nørretranders og Rane Willerslev, og alle har de nogle rammende perspektiver om det at gå.

Man skal ikke forvente sig en bog om vandring med vandrestier og kompas. Det skulle da lige været en opskrift på, hvordan man med livets kompas i hånden går og vandrer gennem dagligdagen, skovene og naturen og finder nye dimensioner ved universet og sig selv.

En aldeles glimrende bog om noget så enkelt -, og om hvordan vi kan få et tilfredsstillende liv ved at blive god til at gå.