Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Jorden rundt med Mærsk PDF Udskriv Email

 

Jorden rundt med Mærsk af Frode Oldenburg Jørgensen
Frode Oldenburg Jørgensen
Jorden rundt med Mærsk
274 sider
Forlaget Mellemgaard


Spændende, spændende. Den litterære kvalitet er til at overse, men det er jo heller ikke derfor, man skal læse bogen. Man skal læse den, fordi man ønsker sig  nogle oplevelser rundt om i verden af en fuldbefaren sømand, og det får man.

Frode arbejder i et maskinrum, hvor motoren er lige så høj som et tre-etagers hus.

Vi får en på opleveren på USAs vestkyst og i Fjernøsten, og vi får alt det, som forsiden nærmest signalerer, et godt, hårdtslående og meget direkte udtryk rundt om på verdenshavene, der smider rundt med skibet, og hvor man som læser næsten sidder negelebidende tilbage og håber, at skibet klarer det.

Vi er med, når lasten forskubber sig, og kræningsgraden bliver lige lidt for morsom, vi kommer tæt på folk, der lever på samfundets bund og bruger alle muligheder for at overleve. Og vi er med, da korruption er nødvendig som overlevelsesmiddel selv for søfolk og store rederier, der gennem tiden prøver lidt af hvert.

Et must for søulke og andre interesserede i såvel skibsfart som klodens forskellige lande. En ordentlig kleppert af en udvidet dagbog med masser af klarsyn og lune