Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mascha PDF Udskriv Email
Mascha af Mascha Vang
Mascha Cang og Christina Lund
Mascha
288 sider
Politikens Forlag
 
Sjovt med den slags bøger her. Sådan over i gossip-genren og alligevel er man nysgerrig efter, hvordan det er lykkedes Masha Vang at nå fra det ene punkt til det andet.

Nu bor hun i Kolding, og hvilke ord mon hun nu bruger om det?
Da hun skulle lave interview med Beyoncé i Danmark, gik en masse galt. Hvad har hun at sige om det?
Hvornår fik hendes Troels det første kys? Og hvad har hun at sige om det at flytte til Jylland?
Hun har haft med sex-legetøj at gøre. Mener hun noget om den industri?
Hun giver sine tidligere mænd øgenavne. Der er både Tømreren, Racerkøreren og Komikeren. Helt underholdende. Måske til inspiration for os, der også har haft nogle bekendtskaber i årenes løb.
Hun blev snydt i sit firma. Men hvorfor meldte hun det, selv efter noget betænkningstid, ikke til pol
itiet?

Der er ikke så meget andet at skrive om bogen end, at det giver et uddybende billede af den kvinde, vi har lært at kende i diverse mediesammenhænge. Som fortæller om det hårde arbejde som blogger, men også en måske lidt barsk og meget ærlig erkendelse af, at hun f.eks. ikke er en god bonusmor, måske mor i det hele taget, og at hun for alvor tager hatten af for sin Troels, fordi han er så meget bedre til det med at håndtere det praktiske i en familie.....

Har du læst bogen her, ved du en smule mere om Masha. Naturligvis har hun filtreret i sit private stof, som handler meget om hendes karriere. Ind imellem kommer der nogle personlige ting frem og også om de evner, hun har, til f.eks. at håndtere pressen og at kunne overtale journalister til at droppe en historie.

En hurtig læst bog med mange fine billeder fra det professionelle og det private. Hvis man da ellers i Maschas tilfælde kan skille tingene ad.