Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Gennem alle verdens lande PDF Udskriv Email
Gennem alle verdens lande af Jakob Øster
Jakob Øster
Gennem alle verdens lande
400 sider
Turbine
 

En bog man kan blive ved at læse i. Og kan læse igen og igen og igen.
Naturligvis er timingen, find selv på et bedre udtryk, vældig god i disse coronatider, hvor rejselystne væsentligt må blive inden for landets grænser og i hvert fald ikke uden risiko kan flyve til fjerne destinationer.
Når det er sagt, så er bogen en guldgrube af fortællinger og informationer om bogstaveligt ALLE verdens lande og kontinenter. En guldgrube der er lige til at tage op og gemme, hvis man har interesse i såvel kendte som mindre kendte lande.
Mest af alt skrevet med kløgt, humor og erfaring fra et menneske, der har prøvet lidt af hvert på sine rejser, og som glædeligt deler ud af sine oplevelser, så det aldrig bliver patetisk, men detaljeret, præcist og informativt.

Jakob Øster har rejst i 30 år og blev for et par år siden den yngste dansker, der har besøgt alle desinationer på pladen.

Udover de farverige og levende beskrivelser fra de forskellige egne på planeten deler han også ud af de ting og følelser, han kommer i kontakt med undervejs. Det kan være fordomsfuldhed, da han lander i Iran, undren over en invitation til en høvding i Mikronesien, angsten forud for køb af billetter til Tunis og Tripoli, angstens sved og rystelser i Yemen og en masse andre af de følelser, der ville afholde stort set enhver på at begive sig farlige steder hen.
Jakob Øster gør det altså bare, fordi han har et indre drive, og det SKAL han altså bare, næsten koste, hvad det vil. Undervejs fortæller han også, at når han bliver spurgt om, hvorfor han har så travlt, svarer han, det er fordi, han oplever mest, når han har travlt.

Vi læsere kan vist kun være glade for, at han gennem årene har haft så travlt, for det bringer os steder hen på kloden, vi dårligt anede eksisterede.
Lad eventyret begynde med denne bog.
 
Bogen er krydret med en masse dejlige billeder, og undervejs i bogen er der også masser af udregninger på, hvad det koster at komme rundt til verdens forskellige destinationer.