Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Det var det værd PDF Udskriv Email
Det var det værd af Holger K. Nielsen
Holger K. Nielsen
Det var det værd
350 sider
Momenta
 
Et væsentligt tilbageblik og overblik over nærmest det seneste halve århundrede i dansk politik. Set i gulvhøjde og interessant netop fordi Holger K. Nielsen ofte har været kendt som en af de fightere, der har lagt arm med mangen en magtpolitiker - uden selv nødvendigvis at have stræbt efter at blive det samme.

Ganske var han minister et par år i 10erne, en af posterne kun ved en tilfældighed, og ganske vist blev han voldsomt upopulær i egne rækker, da han stemte for DONG-salget.

Det bevidner dog blot, at Holger K. aldrig har været bange for øretæver og for at forsøge at gennemføre det, der står hans hjerte nær.
Vi kommer godt omkring mennesket Holger K., der heller aldrig har været bange for at lære noget nyt som f.eks. under de daværende debatmøder i halvfemserne med Uffe Ellemann Jensen. 

Han mener også i bogen, at højre-populismen for ofte stikker næsen frem, han mener, at Nyrup var stærk som en okse, han kommer meget ind på sine private overvejelser om dengang at overtage udenrigsministerposten. Og han fortæller også om sit møde med den russiske udenrigsminister. "Lige så begavet og kynisk som han bliver fremstillet i medierne".

Bogen er formet i vedkommende og læsevenlige vendinger, der giver os et godt billede af politik såvel indefra maskinrummet på Borgen som set fra den befolkning på gulvet, som Villy om nogen har gjort en ære i at identificere sig med.