Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Jorden rundt PDF Udskriv Email
Jorden rundt af Niels Tolstrup
Niels Tolstrup
Jorden rundt
278 sider
Mellemgaard
 
Em skæg, oplysende og anderledes rejsebog. Den tager os med til New Zealand, Australien, Californien, Oman,Thailand, Sri Lanka, Fransk Polynesien, Nicaragua og mange, andre eksotiske, fremmede, spændende, nogle gange lidt for spændende steder. 
Tolstrups bog er et cruise på skibet MSC Magnifica. Forfatteren taler på sin vej rundt i verden med både smuglere, soldater, politi og børn på små øer. Han kommer gennem orkaner, og der er altid et twist af humor i sproget som, at her er der huse i en by, der minder om Gilleleje, men priserne er altså noget højere, eller her sælger man t-shirts i 4X XL.

Baggrund for de enkelte landes udvikling og befolkning øser forfatteren også af, og vi får noget at vide, vi ikke vidste, eller får i hvert fald genlært noget af det, vi måtte have glemt i vor iver efter at blive kloge.....

Det er dejligt med bøger som denne, der ikke bare er en palør, men som vitterligt er et menneske, der holder max af at dele ud af sin viden og oplevelser rundt om i en verden, vi ikke sådan lige med det første qua corona kan bevæge os vildt og inderligt ud i.

Men det kan bogen her, og den rykker ved vor udlængsel.

Et enkelt sted er researchen dog ikke helt på plads, idet det er en offentlig hemmelighed, at den forrige sultan i Oman hverken var gift eller havde børn, hvorfor der gik konstante rygter om, hvorvidt han var homoseksuel.

Det kan dog ikke fratage os glæden over, at sådan en bog lander godt og er enormt godt timet midt i en pande. 
i.