Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Lederskabets mørke sider PDF Udskriv Email
Lederskabets mørke sider af Morten Svennson
Morten Svensson
Lederskabets mørke sider
316 sider
Trykværket


Vi har sikkert alle oplevet dem på et eller andet tidspunkt. På arbejdspladsen, i fritidsklubben, i omgangskredsen. Lederne som bruger deres personlighed, evner og magt helt ude i hegnet.
Hvorfor gør de det? Hvilke karaktertræk har de, som man måske bør kunne gennemskue på forhånd?
Hvad får en leder til at begå økonomisk kriminalitet og dybest set være ligeglad med trivslen på arbejdspladsen og blandt øvrige relationer. Så længe han udadtil beholder økonomiske fordele, magt og prestige.

Det er der kommet den her ganske interessante bog ud af. Bogen bygger på godt en snes års ledelsesforskning og påviser, hvor afgørende lederens personlighed er for forståelsen af dårlig ledelse. Og dokumenterer, at der ofte er tale om ledere med flere hverdagspsykotiske, narcissistiske eller ligefrem, -sadistiske træk end vi andre.

Amoralsk adfærd, kynisme, brudte aftaler, faldende produktivitet, det narcissistiske  lederskab, egennyttighed, selvretfærdighed, selvglæde, egoisme, machiavellisme og mange, mange andre for en organisation spændende karaktertræk bliver vi ført detaljeret og forståeligt igennem.

Bogen er målrettet til organisationer og virksomheder og bestyrelser, men den er skrevet i et så tilpas dagligdags sprog,, at også andre vil kunne have glæde af den, eksempelvis i sportsklubber eller musik- og fritidsforeninger, hvor det er utrolig vigtigt at have en vis viden om, hvem det er, man ansætter som leder, inden den forkerte går ind og smadrer mennesker og hæmmer kreativitet og fremgang.