Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Find arbejdsglæden PDF Udskriv Email

FIND ARBEJDSGLÆDEN af Tina Marie-Louise Campbell
Tina Marie-Louise Campbell
Find arbejdsglæden
218 sider
Forfatterskabet

Det er modigt at en forfatter at bringe arbejdsglæden i spil ud fra nogle velkendte principper, blot på en ny måde og i ny opsætning.

Kræv fleksibilitet
Undgå stress
Ordet MAN virker upersonligt og vagt
Lad være kun at vælge noget fordi andre forventer det
Vær proaktiv
Hav gode sociale relationer
Tag styringen over dine handlinger


Vi har hørt alle udsagnene før i alle mulige forklædninger. Forskellen er, at denne bog er skrevet af en kvinde, der for alvor har haft skæbnen imod sig, og at hun fik vendt sin sygdom til noget positivt og fandt og genfandt arbejdsglæden og forstår at videregive sine erfaringer på tryk, så de bliver vedkommende for os alle. 
Hvem har ikke været ude for, at arbejdsglæden pludselig bare er væk? Eller at den sniger sig væk fra en tjans, man egentlig har været glad for. Eller at man som leder har et dybfølt ønske om at have glade medarbejde. Men at man ikke aner, hvordan man motiverer dem.
Investerer du i denne bog har du en af opskrifterne. Igen er der ikke så forfærdeligt meget nyt i bogens substans. Men måden det hele er skrevet på og viklet sammen på og formuleret på gør, at man får et næsten personligt forhold til forfatteren, og vi nyder måden, hvorpå alment gyldige råd bliver gentager:

Drik nok vand.
Drik mindre af de koffeinholddige drikke.
Nødder og tørret frugt.
Udfør havearbejde eller boligprojekter.
Gå rundt i stuen mens du taler i telefon eller er online.
Tag trappen.
Leg med børn.


Og mange, mange andre oneliners og også ordsprog fra historiske personligheder. Ord og gode råd der måske ikke umiddelbart ser ud til at have noget med arbejdet at gøre. Men som det er åbenlyst for enhver, at det er godt for det velvære, som skal kunne rumme de nye attituder til et godt arbejdsliv.