Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den lille guide til teknisk analyse PDF Udskriv Email
Den lille guide til teknisk analyse af Nanna Fick
Nanna Fick
Den lille guide til teknisk analyse
116 sider
Muusmann Forlag
 
Er man til aktiehandel, så nap lige den her bog med før din næste investering. Så er du mere rustet til at foretage investeringer på et strategisk grundlag frem for måske anbefalinger eller mavefornemmelse.
Ingen tvivl om at det kræver tid, fred og ro at sætte sig ind i den enorme videnskab, hvis man kan kalde det det, omkring værdipapirer. Hvornår skal man gå ind, hvornår skal man gå ud. Er det bedst i bear eller bell.
De færreste ved det helt nøjagtigt, men ingen tvivl om at en bog som denne, der fortæller dig om de forskellige analyse-redskaber, indikatorer, head and shoulders, signallinjer og strategier; de glidende gennemsnits betydning; trendbevægelser; mønstergenkendelse, en masse fagudtryk, indikerer, at forfatteren virkelig er inde i sagerne og ved, hvad hun skriver om.
Hun er da også professionel daytrader, en profession som mange drømmer om at kunne have enten som sidejob eller blot et par timer om dagen i håbet om at kunne score den store gevinst med et par tastetryk bag computeren.
Læs nu bogen her først.