Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Med djævelen på slæb PDF Udskriv Email
Med Djævelen på slæb af Gorm Bull
Gorm Bull
Med djævelen på slæb
230 sider
Books on Demand
 
En sjov bog med et abrupt, ligetil, meget moderne og direkte sprog. Lækkert. Udover en tur på Caminoen, får vi også noget at tænke over. Hvad er det, der gør, at det kan være svært for os alle at fortælle, hvad vi har behov for. I Gorm Bulls tilfælde handler det om, at han gerne vil gå alene, men at han har svært ved at få det formuleret for andre, der vist gerne vil gå med ham, og som bare snakker og ævler.
Som han nu kan sige det.

I 2010 indtalte han TV-serien Bertelsen på Caminoen. Ni år senere går han så selv de 80+0 km til Santiago de Compostela. Han kunne bare ikke slippe udenom, idet det var en gave fra framilien. Bare her er der noget at tænke over. Kan man ikke sige fra overfor en familie, selv om de vil en det godt?
Det kunne man så åbenbart ikke i Gorm Bulls tilfælde, og det er kommet vi andre til gode i form af en meget særlig rejsebog med masser af guf og vendinger, der får en til at trække på smilebåndet.

Ja, dø af et eller andet skal vi jo.
Fornøjelsen er udvandret.
Heaven I´m in  heaven. Flyet letter.
Never mind. Afsted.Gøg og Gokke bevægede sig ind på en dræbende kedelig og lige strækning.
Har accepteret roens dødsdom og vil med opløftet pande vandre ind i Leon.

Så blev han kontaktet af sin coach Michael Knudsen med ordene: Det, som er sejt, er ikke det at kunne, men det at fortsætte.

Se, livskundskab så det brager.

Sådan er det hele vejen gennem den lille bog.

Guldkorn her og der og alle vegne. Og et vidunderligt, ungdommeligt sprog der passer præcis til temperamentet hos os, som i diverse andre bøger bliver ofte for sprog, der til forveksling hurtigt, sorry, kommer til at ligne hinanden. Her er den lille bog en behagelig afveksling i rutinen.

Bogen kan lyttes til her