Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Det vilde USA PDF Udskriv Email

Det vilde USA af Michael Bo Christensen
Michael Bo Christensen
Det ilde USA
306 sider
Turbine

Fremragende underholdning og god læsning og fantastiske billeder fra USAs enorme naturreservater.
For at få det fulde udbytte af bogen skal man skal være inde i teknologien omkring GPS-koordinater, markeringer af ruter, aflæsning af kort og sådan...
Men er man det, eller har man lyst til lige at bruge et par timer på at lære det, så er der smæk for skillingen. Og netop i disse corona-tider giver det god mening med en bog fyldt med dejlige beskrivelser, ture, guidninger gennem kløfter og dale, floders betydning for landskab og afgrøder, Utahs flotteste vandfald, besøg hos de fredeligste indianere i USA og meget andet guf.

Vi er på besøg i de fire stater, Colorado, New Mexico, Arizona og Utah. Og det er et sandt eventyr at være på togt med en erfaren guide, der har været i USA på roadtrips 23 gange, og som på hverdagsdansk fortæller nøjagtigt hvor vi skal hen og med hvilket formål.
Bigen indeholder syv roadtrip-turer med afstikkere, der har forudsætningerne for at gøre USA-turen til en kæmpeoplevelse. Det vrimler med naturperler i bogen.

Og herudover en masse historie og fortællinger om, hvordan f.eks. skiftende præsidenter har forsøgt at henholdsvis udvide og indskrænke de fantasiske naturscenarier.

Man bliver inspireret til at komme afsted til kæmpelandet i en fart, såvel når man skal afsted første gang som alle de andre gange, garanteret. For har man først set, hvad landet kan præstere af naturfænomener, skal man bare have endnu mere med.

Husk at få fat i bogen her som inspiration.