Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Med hjertet som indsats PDF Udskriv Email
Med hjertet som indsats af Simona Ahrnstedt
Simona Ahrenstedt
Med hjertet som indsats
400 sider
Gutkind


Et eller andet sted lander den her bog mellem middelmådigt tidsfordriv og en jævnt kedelig bog. Det er som om, at plots og handling ikke helt følges ad. Dramaet er for hårdt sat op i forhold til sprog og delhandlinger, der kommer haltende lidt bagefter ideen med bogen.
Man bliver visse steder lettere tung og træt af at læse den, og det er vel ikke meningen.
Ahrnstedt er fremme i skoene med sine feministiske synspunkter, og der bliver også gjort meget for at synliggøre racisme og hate crimes, og al ære og respekt for det. Dog: Kan man være både fortaler for feminisme, modstander af sexisme og samtidig lade den seksuelle, traditionelt endda, akt fylde flere sider, hvor intet overlades til tilfældighederne. Det sker i hvert fald i bogen her. Derfor bør den nok mere placeres i romantisk-drama-genren, og er man til det, så fungerer den udmærket.

Så er der masser af feel-good, drama og romantik.

Kan man samtidigt leve med, at sproget ikke altid er retvinklet eller oversat umiddelbart ordret, så er der da underholdning at hente.

Dog er det træls at skulle leve med sprogblomster og omvendte ordstillinger som: ....mens Dessie læste for dem, gik hun ind i stuen, lagde sig på sofaen og bare trak vejret.