Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Susse Wold - Memory Lane PDF Udskriv Email

Susse Wold af Henrik Nielsen
Susse Wold
Memory Lane
144 sider
Bogkompagniet

Det er rigtig dejligt med den her slags bøger, hvor man ikke skal tygge sig igennem en længere smøre om ikonernes liv, meninger, holdninger og opvækst for at få "en bid af kagen". 
Bogkompagniet forstår i serien her om Memory Lane-figurerne at gøre læserne nysgerrige alene ved forsiden og udformningen af bogformatet.

Susse Wold er en af de helt store. Folkekær med et  nedarvet talent og med en perlerække af meget forskellige roller fra Matador til Jagten.

Som er gift med Bent Mejding, har udgivet to bøger, som vinterbader, som helst vil lære noget nyt hver dag, og som i Meyerheims Talkshow ikke er bleg for at erkende, at hun har lavt selvværd, og som har gået i terapi og har haft behov for megen hjælp.

Det hele er med i bogen her, hvor Susse dog på een side modsiger sig selv ved at fortælle på side 128,, at hun aldrig skændes med Bent Mejding, og på en anden side, nemlig side 88, at de godt kan være smadderuenige og skændes og råber op. Sagt til to forskellige medier. Det giver et pudsigt indtryk, men samtidig udtrykker det en menneskelighed ved den ene dag være i det helt store, romantiske mood, mens man en anden dag er mere realistisk.

Bogen er, som man nu siger, smaskfyldt med billeder fra en lang karriere, og nu og da er der steder, hvor man godt kunne have fundet andre billeder end to næsten identiske på side 61 fra Marguerite Vibys 80-års fødselsdag.

Men nogle få smuttere skal nu ikke tage glæden fra en bog, der vækker dejlige minder til live, og som lige fra Marie Mærks kostskole i Hillerød og til Susse Wolds seneste dage er bærer af et liv, som vi et langt stykke hen af vejen har været vidner til.

En dejlig bog med dejlige fortællinger og også gode tanker om livet, døden og eftermælet.