Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Vandreren PDF Udskriv Email
Vandreren af Malou Alstrøm
Malou Alstrøm
Vandreren
124 sider
Mellemgaard
 
Man vil nyde denne bog hvis man er optaget af det alternative, måske endda det okkulte og det fremmede, det der ikke kan forklares, og som er så langt fra videnskab, at det gør godt.

Man kan beskrive det astrale plan som et slags højhus, hvor der er etager på etager. Der foregår noget på alle planer.

En sådan beskrivelse er guld værd for den verden, for den beskriver også for udenforstående noget, som hidtil nok har været uforståeligt i brede kredse. Nemlig at der foregår noget på ALLE planer. Hvad der foregår ved man ikke, og det skal man heller ikke vide, det er det, som er spændende, at der bare er noget, der foregår. Og som kan bringe en lykke og fremdrift i arbejdet med egen eller andres personlige udvikling.

Videre skriver forfatteren: Vi og Odin (skytsånden, red.) er på det grove plan, altså jordplanet  og et plan, som er forbundet med jorden,, og som smelter sammen med den jord, som vi kender. Ligesom et spejlbillede. Men på de andre planer går ånderne rundt, det sjoveste plan er det øverste plan, hvor adepterne sidder. Adepterne er meget vise væsener.

Og forfatteren fortæller videre, at det plan er her, hvor sjælen kommer op efter reinkanationen. Et sted der ikke kan beskrives med ord.

Bogen er forfatterens personlige beretning om livet som clairvoyant. Det tjener absolut på plussiden, at den ikke er større, fordi det er indholdet, der skal give mening, ikke omfanget, og her har forfatteren fat i noget af det helt rigtige:

Ikke så meget snak om hvad clairvoyance er - mere hvad det kan bruges til, og især hvad man kan blive udsat for. F.eks. bliver modtager af signaler fra tidligere forbrydelser. Vi hører om nogle af de sager, der var i medierne, om spøgelser, åndsfilosofi, astraler og meget mere fra den verden.

Kontakt og koncist. Ikke så meget med energier og tja på den ene side og tja på den anden side. Det er tiltalende og velkomment i et lidt mere jodbundent univers, at vi får forklaringer på, hvad disse særlige egenskaber kan bruges og har været brugt til.