Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Stol ikke på nogen PDF Udskriv Email

 

 

 

Stol ikke på nogen af Paul Cleave

Paul Cleave
Stol ikke på nogen
284 sider
Jentas

Vanvittigt spændende bog om grænselandet mellem fantasi og virkelighed. Hvem er de, hvem er jeg, hvornår begynder de andres virkelighed, hvornår slutter min egen. Og hvad gør man den dag, man får Alzheimers eller tror, man har fået det, og ikke kan huske kodeordene til det vigtige, f.eks. egen mailkonto.

Jerry Grey er en verdensberømt forfatter under synonymet Henry Cutter. Hans tolv bøger fortæller historier om brutale drab begået af ondsindede mænd, men også om en verden ude af balance, hvor ofrene bliver ydet retfærdighed.


Og så er det, at demensen afslører, at det er ham selv, der har foretaget alle mordene, og at det er derfor, han han beskrive dem i detaljer.

Bogen er meget anderledes skrevet end traditionelle thrillers, og store roser for det.

 

 Det kan være svært at komme igang med den; måske fordi temaet ud udformningen ligger et godt stykke fra vor vanetænkning af, hvordan en kriminel forfatter selv har begået sine udåder.

Når man så er godt igang, så er der smæk for skillingen. Vi vil næsten kalde handlingen for horror-beslægtet. Fordi handlingen er ikke bare en handling, noget der sker i bogen. Der sker en hel del ting i læseren undervejs, for mange af de handlinger, overspringshandlinger, udåde, ugerninger, vi oplever undervejs, det kunne i visse stunder være os allesammen i miniformat. Gjorde vi virkelig det, som vi bliver beskyldt for, og som vi erkender. Eller er det fantasien eller en begyndende demens eller en trang til at indrømme forbrydelser, der spiller os et puds.

Det skisma gør bogen stærk og læseværdig. Så er du til et godt gys og meget mere end det. Så skal du afsted efter bogen her.