Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Blød som metal PDF Udskriv Email

Blød som metal af Asle Skredderberget

Asle Skredderberget
Bløs som metal
342 sider
Grønningen1

 

Forfatteren er god til at miljøbeskrivelse og tager det meget seriøst, hvor personerne befinder sig. Det er tydeligt, det er vigtigt, at personerne hænger sammen med omgivelserne. Det er godt tænkt, at læseren på den måde kan se sammenhæng i kulisse og indhold.

Det er godt, forfatteren har godt fat her, for handlingen er mere simpel, omend troværdig nok.

Hovedpersonen er Milo, halvt nordmand, halvt italiener. Han er specialefterforsker i økonomisk kriminalitet. Han arbejder uortodokst og investerer rigtig meget af sig selv for at opklare forbrydelser.

Vi kommer i krimien her meget tæt på en overflod af underverdenens kriminelle bagmænd og de transaktioner, der er baggrundstæppet for enorm mængder forbrydelser af alle forskellige slags.

Milos gamle studiekammerat bliver dræbt, Milo deltager i opklaringsarbejdet, men bliver, naturligvis tør vi godt sige, selv udsat for grove trusler, mord og fælder, der skal få ham til at stoppe sit opklaringsarbejde.

Vi får lidt lokation worlwide som Morgan Stanley i London, Peru, Gibraltar og Jomfruøerne, som det nu hør og bør sig i en krimi om international kriminalitet og våbenhandel. Men heldigvis ikke for meget, for det er handling og stemning, det handler om.

Og det slipper  Asle Skredderbjerget helt fint fra i bogen, der er en del af Oslo-trilogien.