Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

De overlevende PDF Udskriv Email

De overlevende af Tess Gerritsen

Tess Gerritsen
De overlevende
334 sider
Jentas

Det her er 10. bind i Rizzoli-serien, og det kan iøvrigt anbefales, at man læser dem alle og helst i rækkefølge. Vær iøvrigt opmærksom på, at der her som i andre sammenhænge, altid er forskel på bøger og tv-serier.
Et flertal er Gerritsens bøger er mega-uhyggelige. I så tilfælde er den her GIGA-uhyggelig. 

Vi befinder os i et rigt og eksklusivt kvarter i Boston. To voksne og deres tre børn bliver myrdet. Eneste overlevende fra forbrydelsen er plejebarnet Teddy. Teddys egne forældre er selv myrdet på De amerikanske Jomfruøer, hvor deres yacht blev sprængt i luften.

Jane Rizzoli begynder at efterforske, og det viser sig hurtigt, hun finder lignende forbrydelser. To myrdede forældre, et barn overlever, dets adoptivforældre myrdes, samme barn overlever. 

Janes chef vil gerne have afsluttet sagen, da den breder sig væk fra Boston. Hun finder dog andre mennesker, der vil hjælpe hende med at fortsætte opklaringen, der leder - naturligvis var vi lige ved at sige - læseren hen imod diverse mistænkte.

Bogen er en pageturner, men en af dem, hvor man ikke blive skudt hen mod en afslutning, men derimod absorberer handlingen undervejs, som bl.a. fortæller os om Janes familieproblemer og Mauras fortstte fjendlighed.

Godt sprog som sædvanligt og masser af lækker karakteropbygning.