Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Klik PDF Udskriv Email

Klik af Linwood Barclay
Linwood Barclay
Klik
400 sider
Jentas

Hvordan mon man selv vil tage det, hvis man overrasker en morder, der er ved at skaffe sig af med to lig på en landevej?
Mon angsten stiger op i en, at man fra nu af er jaget vildt af morderen selv.
I bogen her er Paul, i hvert fald i overført betydning, idet hans kone, Charlotte, forærer ham en skrivemaskine for at få ham lidt på afstand af den voldsomme oplevelser, der har givet ham både PTSD, hukommelsestab og depression.

Paul synes, han hører skrivemaskinen klapre om natten, hvilket driver hans kone, der ikke hører noget, til vanvid, og nu finder Paul ud af, at morderen måske sender forbandelser gennem skrivemaskinen, idet hans ofre blev tvunget til at skrive undskyldninger på en skrivemaskine, inden han myrdede dem.

Paul vil nu undersøge hvert enkelt mord nærmere, og det gør altså ikke hans liv nemmere.

Mistankerne begynder at brede sig ud i mange, forskellige retninger i bogen, og det gør den interessant, idet den åbenbarer os for skismaet, hvem kan man stole på, når det virkelig gælder, og når noget virkelig er gået galt.

Kan man stole på sin allernærmeste. Eller skal man tro på en forudbestemt plan. En skæbne, en højere magt der får tingene til at gå, som de nu går....

Sproget er tæt, og handlingen effektiv og virkeligt spændende. Meget mere er der ikke at sige om bogen. Den skal læses, og den er perfekt underholdning, hvis man er til krimier, opklaring og gode plots. Og som heller ikke går af vejen for bizar humor, idet den lader en af bipersonerne fortælle, at mordet på ens kone i virkeligheden er ganske tidsbesparende ....

Hva´ behar. Herlig læsning. En såkaldt pageturner.