Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den trofaste læser PDF Udskriv Email

Den trofaste læser af Max Seeck
Max Seeck
Den trofaste læser
380 sider
Gutkind

 

Man skulle næsten på, de havde fundet en profestisk titel. Dem her rammer da lige plet, og ingen tvivl om, at forfatteren vil kunne finde nogle trofaste læsere blandt krimipublikummet, når han nu lancerer første bind i en serie.

Serien handler om den finske efterforsker, Jessica Niemi, der skal finde ud af, hvorfor krimiforfatteren Roger Kroponens kone er blevet myrdet ved sit spisebord -; klædt i en sort aftenkjole og med et bizart smil på læben.
Efterforskningen når frem til, at det er det første af en række rituelle mord, som følger et mønster fra Koponens berømt trilogi.

Spændende spændende,  og vi læsere er med i dettektivarbejdet, idet bogen er skrevet, så gerningsmanden altid er et eller flere hestehoveder foran Jessica og læseren, og det er med et udfarende og godt tempo med til at øge spændingen.

Vi er med i mystiske elevatorer, vi taster koder ind i alarmsystemer, vi er med til at kortlægge hidtidige mord i røgfyldte mødelokaler, vi er med ved angstfyldt elskov, og vi er med, når aktionsstyrker på et dusin mænd bevæger sig ude på den kolde is.

Bogen indeholder alle de ingredienser og den sproglige formåen, der skal til, netop for at holde en læser fangen, opklare om det er en trofast læser, der har myrdet forfatterens kone, og i hvert fald inkludere yndere af genren som trofaste læsere.

Det er ikke overdrevent, at bogen er afsindigt spændende. Og så én gang til. Afsindigt spændende.

Et godt sprog, et lækkert tempo, gode plots, sund beskrivelse af karakterer. Kan man forlange mere.