Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Tarot PDF Udskriv Email

Tarot af Ulrik Golodnoff
Sofie & Ulrik Golodnoff
Tarot
200 sider
Grønningen 1

 

Man kan tro på, hvad man vil i dette land, heldigvis. Måske det hele på én gang. Er man til at hellige sig tarotkort, som bestemt ikke er noget nyt og et modefænomen, så er der fin hjælp at hente i denne på sin vis nyudkomne bog.
Alene den lækre gule farve skiller sig ud på bogreolen og fortæller, at her er der noget særligt; noget der kan ændre dit liv.
Tarotkort kommer ud af en århundreder gammel, europæisk mysterie-tradition og kan være med til at give klarhed over tanker, følelser og anspore til engagement og livskraft, som det hedder på bagsiden af bogen.
Det er bestemt ikke forkert. Når rådvildheden og fortvivlelsen sætter ind, siger mange undersøgelser, er det fordi, folk mangler et ståsted, noget at forholde sig til. Noget der er større end dig selv.
Her kan tarot komme ind med sine gennemprøvede teknikker, og bogen her hjælper godt på vej.

De kan vise en vej og en udvej i forskellige af livets faser, hvor man selv har svært ved at tyde meningen med det hele.
Bogen er er en nyredigering af tarotmesteren Ulrik Golodnoff, idet han datter Sofie nu har været med ind over og givet den et pift, så den står sig lidt bedre blandt de mere moderne udgivelser indenfor selvudvikling.
Det er parret, hvis man kan sige det sådan, sluppet godt fra.

Kortenes opgave er at tale til ens underbevidsthed og få ressourcer frem, man måske ikke anede, man havde, og på den måde rykke sig i livet. Det kan være smertefuldt, erkender bogens forfattere ærligt, men det kan være nok så nødvendigt, hvis man skal have fuldt udbytte af livet og kommer tættere på sig selv.

Bogen kommer fint rundt om typer af kort, om de skal trækkes den ene eller den anden vej, hvordan man stiller spørgsmål til sine kort og naturligvis, hvad de hedder.

 

Interesserer man sig slet ikke for tarot, mystik eller for den sags skyld hokus-pokus, så kan man fint give det en chance med denne bog. Den har en fin evne til at komme ind og prikke til underbevidstheden og gøre sit til, at man lige giver det en tanke, om man nu lever sit liv fuldt ud med de potentialer der er.

Tydningerne er skrevet i et enkelt og meget let forståeligt sprog tilsat gode råd og kommentarer.

En glimrende bog til at hjælpe en på vej i livet.