Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Giftige nåle PDF Udskriv Email

Giftige nåle af Alison Belsham
Alison Belsham
Giftige nåle
400 sider
Jentas

Dette er den anden bog i Alison Belshams Brighton-baserede Tatoo-Thief serie med Francis Sullivan, hvis tidligere elskerindes søn, Alex, bliver udpeget som hovedmistænkt for seriemord.
Den er jo ikke nem, hvis man skal være lidt morsom, og det er da også oplagt, at Francis bliver konfronteret med en masse tvivl, forsøg på overtalelse af sin tidligere kæreste til at vidne og herudover problemer i sit eget familiære bagland, idet søsteren ikke vil de ham....

Belsham spinder en god, mørk og foruroligende kriminalitetshistorie, hvor der bliver sat rigtig meget fokus på Aimee og de uhyrligheder, hun er blevet udsat for i sin familie. Ved at læse disse afsnit, får vi en forståelse for rædsler i familier, som er godt at have in mente, hvis man vil kradse lidt i overfladen på samfundet.

Vi skal dog langt hen i bogen, før Aimees historie bliver koblet sammen med seriemordene, som Francis har nogle særdeles voldsomme udfordringer med, idet der bl.a. er forræddere blandt kollegerne, som lader ting om ham sive til pressen.

Så Francis skal altså kæmpe på de ydre fronter, såvel som på de indre, med masser af smerte, lidelse og trusler fra alle retninger.

En fin, gennemtænkt og meget velskrevet krimi. Med bud til læsere, der især er optaget af emner som, hvem kan man have tillid til, hvem vender en ryggen, og chokket over, at nogen i vigtige situationer kan finde på at være direkte forræderisk.

Bogen er opdelt i korte kapitler, dag-til-dag-kapitler i 2017 der gør læsningen både handlingsaktuel, fin, nem og overskuelig.