Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Døde sjæle PDF Udskriv Email

Døde sjæle af Angela Marsons
Angela Marsons
Døde sjæle
400 sider
Jentas

 

En arkæologisk udgravning på en fjerntliggende kirkegård blotlægger en samling menneskelige knogler. Kim Stone og Tom Travis bliver tvunget til at arbejde sammen om forbrydelsen - meget mod deres vilje. Men sådan er vilkårene åbenbart i dagens thrillere og spændingsromaner; ikke alene skal man kæmpe med en forbrydelse, man skal også kæmpe med sine kollegaer.

Her plejede de to dog at være venner, indtil der skete noget, som Kim aldrig har forstået. Tom er meget fjendtlig, og deres samarbejde er vanskeligt og anspændt.

Det viser sig dog naturligvis, at de to kan skabe professionelle resultater sammen, og de får afdækket en meget mørk og brutal del af menneskeheden, der involverer såvel Hate Crimes som afsløringer af forhold omkring Storbritaninens højreorienterede og meget voldelige organisationer.
Marson er en rigtig god forfatter, der forstår sig på indviklede og umiddelbart uigennemskuelige plots, hvilket er en fordel i dagens enorme marked af krimier og spændingsbøger.
Hun er endvidere god til at flette aktuelle og meget samfundsrelevante emner ind i sine bøger, som f.eks. netop Hate Crimes og angsten for højreekstremister. 
Bogen her indeholder rigtig gode karakterbeskrivelser såvel som af udviklingen af samme.

Sat sammen med opfindsomme plots og gode detaljer i miljøerne har vi en værdig thriller til en eftermiddag eller to.