Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kontakt i professionelle relationer PDF Udskriv Email

Kontakt i professionelle relationer

Helle Alrø, Lise Billund og Sine Maria Herholdt-Lomholdt
Kontakt i professionelle relationer
248 sider
Aalborg Universitetsforlag

En vigtig bog der umiddelbart henvender sig til studerende, forskere og professionsudøvende. Men vi skal hilse og sige, at den med fordel kan læses af alle, der har med mennesker at gøre og i særdeleshed på ledelsesniveau. 
Det hele handler om dialog og syn på hinanden, og ikke mindst, at den professionelle, lederen f.eks. gennem sit virke bør tage vare på en måde, så den anden træder frem og bliver meget synlig. Ikke kun som lønmodtager, mellemleder eller patient, klient eller bruger. Men som et medmenneske, en holistisk helhed.
Gennem teori, oplæg til øvelser og naturligvis med alenlang erfaring på området giver forfatterne deres bud på, hvordan et menneskes trivsel og vækst i livet er afhængig af nærende relationer. Og også hvordan man meget hurtigt og egentlig utilsigtet kommer til at give slip i det nærende, og det varme, engagerende og ansvarlige miljø.

Og bogen kommer med anvisninger på, hvordan man hurtigt kan få vendt skuden, fordi selv om kontakten mennesker imellem er under pres i professionelle sammenhænge og i det hele taget, så findes den dog, mange gange direkte overraskende steder.

Bogen er hverken nørdet eller højtragende, den er lige til at gå til, og interesserer man sig professionelt eller privat for at gøre sit bedste for at bevare folks selvudtryk og synlighed, så er bogen meget givende.