Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

En almindelig mands erindringer PDF Udskriv Email

En almindelig mands erindringer af Bent Abkjer Hansen


Bent Abkjer Hansen
En almindelig mands erindringer
168 sider
Mellemgaard

Forlaget Mellemgaard i Odense er rigtig dygtige til at finde forsider, der understøtter teksterne i deres bøger. Hvem kan dybest set og måske langt inde ikke identificere sig med at være en almindelig mand? Og hvem har ikke kigget ud af et vindue for at gøre sig parat til at sige halløj kom lige op og nu skal I bare høre.
Bogen er, som titlen antyder, en erindringsbog, hvilket forfatteren fortæller ligeud, endda at når vi bliver gamle, som jeg er blevet det nu, ser vi ikke så meget fremlad og lægger mange planer, men kaster i stedet et blik tilbage over skulderen.
Flot skrevet. Ældre kan identificere sig med det, og yngre læser indirekte, at det handler om at kunne kaste et blik tilbage over skulderen, så man, som forfatteren også skriver, han har, ro i sjælen og har haft mange dejlige oplevelser, nyder alderdommen og har haft et dejligt liv.
De oplevelser beriger han os så med. 
Om erindringsbøger fra rimeligt anonyme og private mennesker kan man indvende, at det vist mest er for familie, venner og bekendte.
Den her bog udmærker sig ved at anvise en metode, hvorpå man kan pakke sin glæde ved et levet liv ind. Nogen større kulturel oplevelse er det ikke nødvendigvis, og det skal bøger heller ikke være hver gang.
Der skal være for alle, og i bogen her kommer vi på intensive ophold hos indianere i Canada, arbejdet i SAS-bygningen i København og flytningen til Odense, idet Bent følte sig forpligtiget til at flytte til Odense med sin familie, fordi hans far blev syg.
Det er jo interessant, for flytningen blev ikke nogen succes, og heraf kan vi indirekte lære, at gør man noget af pligt som alternativ til at gøre, hvad man har i hjertet, så kan det være, man får nogle bump i livet,

Der er en hel del andre ting ved bogen, man kan lære noget af, intet nævnt og ingen glemt, men netop fordi den er skrevet af en almindelig mand, så er den spændende, fordi vi virkelig bliver nede på jorden og får hans oplevelser på godt og ondt.