Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Det forladte hus PDF Udskriv Email

Det forladte hus af Charlie Donlea

Charlie Donlea
Det forladte hus
432 sider
Jentas

Uha for en thriller. Der sker mord på en elitekostskole, hvor "det hemmelige samfund" er en anerkendt hemmelighed.

Her skal man altså lige gennemgå nogle barske optagelsestitualer for at komme ind i det allerhemmeligste. I en forladt lærerbolig. Det er her, to elever bliver myrdet ganske bestialsk, og en lærer bliver dømt for mordene. Men er det nu den rigtige, man har fat i her?
Mysteriet og spørgsmålene forbliver intakte. Og besværliggøres af selvmordsforsøg, der forhindrer talens brug hos den lærer, der blev dømt for mordene, og hvor lokalsamfundet meget hurtigt beslutter sig for at fremlægge beviser mod læreren og lukke sagen . . .

Bogen er super up to date, og en del af kapitlerne er sågar helt fremme ved august 2020 - altså for et halvt år siden! Imponerende. Vi oplever endda mundbind i flyvemaskinerne. Den er så aktuel og virkelighedstro og fortæller bl.a. om retspsykiateren Lane Philips og profilekspert, der har udgivet en true-crime-bestseller, og som er guf for alle interesserede i grufulde mord og mordere. Det kommer meget tæt på læseren, som vi må gå ud fra kunne være temmelig interesseret, alene fordi man læser denne anmeldelse.

For yndere af fortællestilen er der masser af guf at hente, idet vi oplever mange sider i træk uden dialoger. De dialoger, der så er, er både meningsfyldte, relevante og levende.

Hypoteser, efterforskning og politiarbejde er skrevet på en måde, så vi nærmest står ved sidelinjen og er med til at følge vejen til forbrydelsernes opklaring.

Spændende spændende. En FED thriller med beskrivelser af drengedrømmenes hemmelige klubber, som dekanen kun vil være ved foregår oppe i elevernes fantasier, mens eleverne selv ikke har noget imod at fortælle, at det er så ganske rigtigt.

Om en skoles jernhårde disciplin og strenge undervisning og om en opklarers metoder fra gennemgang af artikler, fundatser og opslag på internettet for at finde ud af, hvad der virkelig skete.

Masser af realisme i bogen. Man er simpelthen bare i godt selskab.