Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Falken PDF Udskriv Email
Falken af Tom Egeland
Tom Egeland
Falken
500 sider
Turbine


Det lækre ved thrilleren her, krimien om man vil er, at den er så virkelighedstro. Vi kunne alle komme ud for det, og det gør den ekstra spændende at være i selskab med.

Her er fyldt med kaprere, gidsler, politi, politikere og medier, som side efter side fylder bogen med spænding, så vi har lyst til at læse den i et rap. Mer, mer, mer, men det kan man ganske enkelt ikke. Vi er nødt til at tage en pause ind imellem - for bare at holde det ud!!!

Vi går lige på og hårdt, da en sporvogn bliver kapret i oslo Centrum. Med maskinpistoler, selvmordsveste, håndgranater og hele pivtøjet.
En af passagererne, der spørger, hvorfor, får besked på at holde kæft.

Og de blliver nu bundet med strips af de seks kaprere.

Minut for minut følger vi dramaet, der også er nede at vende om den begrænsede kapacitet hos politiet (er der et skjult politisk budskab her??), og at man beder medierne om ikke at ringe direkte til politiet men at holde øje med twitter og åressemøder.

Vi følger beredskabet hos politiet, der ikke forstår motivet for kapringen, og vi følger sporvognen på de nyanlagte skinner på Jernbanetorvet, hvor folk standser op på fortovene og stirrer på sporvognen og kolonnen af udrykningskøretøjer, der følger den.

Vi er midt i orkanens øje, og bogen flasher mellem begivenhederne i sporvognen, hos poltikerne, hos politiet, gidslerne, efterretningstjenesterne, skarpskytterne, ham der bliver udset til at skyde en af kaprerne osv. osv.

En utroligt spændende bog, og det er ganske afvekslende med en thriller, der beskriver tingene minut for minut, og at den så har spor helt omkring Serbien og krigsforbryderdomstolen i Haag, og også poetiske vendinger spredt rundt om i bogen om livet og døden -;det gør den bestemt ikke mindre egne til en dejlig og også hjertebankende læseweekend i lænestolen.