Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Fantastisk PDF Udskriv Email

Hvad forhindrer dig i at få det fantastisk? af Troels Brink

Troels Brink
Fantastisk
123 sier
www.konkordia.dk

 

Budskabet går rent ind, og ideen med bogen her er, at vi alle har ubevidste blokeringer imod at få det fantastisk. Forfatteren vil gøre op med disse blokeringer eller i hvert fald henlede opmærksomheden på dem. Så har vi frit valg . . . 
Troels Brink kommer ind på, HVOR mange energier og HVOR stor en del af dagen, vi bruger på at livet ikke gør for ondt.
Det er et fint og lidt banebrydende udsagn - , at vi bruger en stor del af livet på at sikre, at livet ikke gør for ondt.

Om vi så vil bruge en tilsvarende mængde krudt på at nå hen imod det fantastiske, det er jo en smagssag, og her kan man da godt blive lidt forskrækket over titlen, hvis det er hensigten, at vi hele tiden skal have det fantastisk.
Hvornår kan vi så slappe af?
Og acceptere, hvis vi en dag får en blues-dage?

Så kategorisk er indholdet i bogen bestemt ikke, og den kommer et godt stykke rundt om fine emner som at have respekt  for forskelligheder, om ens parforhold er udvikling eller overlevelse, om hvordan en følelse opstår, hvordan hele ens intelligens kan bruges, hvordan man kommer overens med det at blive skilt, hvor vigtigt det er at blive mødt i sine behov, om man symbolsk dyrker ukrudt eller blomster i sin have, hvordan vor udviklingstrappe hele tiden balancerer med os mellem stor smerte/frygt og så det at føle FOR stor glæde og have det fantastisk.

Maslows behovspyramide er blevet til en lykkepyramide, og heldigvis kommer bogen også ind på, at det kan tage tid at nå frem til at få det fantastisk, for man skal have sig selv rigtig godt med, hvile på et rart og trygt grundlag. Og så skal man endelig ikke begynde at pådutte sin partner, at nu får man det fantastisk. 

For det lærer man ikke på en weekend.

Det hele handler om proces.

En udmærket lille bog hvis man ønsker inspiration. Den når et stykke omkring, og det er naturligvis ikke nok. Derfor bliver bogen til en smagsprøve i selvudvikling.