Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Arabica PDF Udskriv Email

Arabicaaf Puk Damsgard

Puk Damsgård
Arabica
304 sider
Politikens Forlag

En enestående skildring af Mellemøsten og nogle af de forhold, som folk lever med og under. Fra historiens vingesus, hvem der har boet der, hvordan Ægypten har været befolket af hvem, billedsprog om trafikken i Kairo, forhold til utroskab, hvor hurtigt manden ønsker at blive skilt, når han møder en anden osv. osv. Historier om fugle, hud og banditter.
Om nødvendigheden af i Mellemøsten at forstå det uudtalte og ikke bare den se- og hørbare virkelighed. Om krigen i Yemen. Om besøg hos stammefolket kaldet Den lykkelige Stamme.
Om pirateriet ved Afrikas Horn, i Aden-bugten og Det indiske Ocean med bagmænd, der tjener styrtende ved at oprette deciderede konsortier og benytte moderskibe.
Den bitre kontrast i faderen til Muhammed Bin Ladens fødeegn, Wadi Doan, og som iøvrigt giftede sig 22 gang med sønnen Muhammed som nr. 17.
Om fiskere i træbåde på havet, om Suez-kanalens åbning i 1869 og dens betydning.
På alle måder tegner Puk Damsgaard sig for en enorm viden og et fantastisk billedsprog, der gør, at man som læser bliver draget og spundet ind i en smeltedigel af viden og kultur om denne sprængfarlige men særdeles spændende del af verden.