Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Fjern torden PDF Udskriv Email

Fjern tordenaf Lee Child

Lee Child
Fjern Torden
400 sider 
Jentas

Det kan lyde underligt i en thriller. Men vi er på et lækkert road-trip i Texas, som er arnested for en af efterårets gode bøger i genren. Historien om Jack Reacher, der efter et slagsmål i en saloon blaffer sig vej frem i den glohede ørken i Texas.. For han har jo masser af tid.
Så stopper en mand ved navn Carmen Greer, der fortæller en vild historie.
Om sin mand, Sloop der er på vej ud af fængslet og sikkert vil banke hende, om familiehemmeligheder, en uhyggelig hjemby. Og så er der lige ved det, at hun har en plan, hvori Jack Reacher indgår. Jack har jo en militær baggrund, så var det ikke noget for ham at beskytte hende. Nej tak begynder Jackogspringer ud af bilen. Men efter at have svedt lidt i varmen i ørkenen, er han hurtigt oppe i bilen igen.

Fantastisk story.
Out in the west Texas down of El Paso . . . . . I fell in love with a mexian girl

Den frihed og lykke, som den sang repræsenterer, kommer man i kontakt med, når man er nogle sider ind i thrilleren. Selv om den er barsk og spændende til bristepunktet, så er der også storhed og håb i linjerne, og her er Lee Child altså eminent.
Til at mixe sine bøger, så de emmer af dagligdags længsel efter noget ofte uopnåeligt sammen med den dirrende nervekrig, mens man vender den ene side efter den anden.
Bogen er den femte i serien om Jack Reacher, der så kører med tilbage til ranchen, hvor Carmen bor, og her kan det nok være, at Jack møder Sloops familie, der bestemt ikke er af den rare type. Trods det får han job på ranchen, og herfra stiger bogens spænding til enorme højder og inkluderer også lejemordere, ranchers og har også henvisninger til amerikanske spotpoints som rodeoer, Dallas og Las Vegas.
Der er masser af sjove vendinger og et godt klimaks -, og så holder bogen læseren naglet fast. Så det er godt at have en hel dag til den.