Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Julekalender til voksne PDF Udskriv Email

Julekalender til voksneaf Sigurd Barrett

Sigud Barrett
Julekalender til voksne
168 sider
Eksistensen


En dyb, varm og rørende julekalender. Ikke bare kan Sigurd Barrett spille og underholde af karsken bælg. Han kan også skrive julehistorier, der fænger, går langt under huden og får en til at tænke over livet, de muligheder, vi har, de chancer, vi får, og om vi forvalter det hele godt nok.
Det hele med Gud, freden, det kristne budskab og næstekærligheden for øje.

Læs om hvordan nemesis opstår, når man har lyst til at være utro. Om hvordan den hjemløse på vejen bliver samlet op, bliver nødt til at lyve, men som ender med en fantastisk juleaften i hjemmet hos vildtfremmede mennesker, der åbner døren for ham. Læs om pastoren der begynder at tvivle på Gud, men bliver hjulpet af tvivlen, der siden Tomas Tvivleren har været kristendommens tro følgesvend. Læs om scener i supermarkedet hvor folk reagerer vidt, vidt forskelligt på kassedammens monotone scanning af varer, bing-bing-dyt-dyt. Læs en sigende historie om generthed, hvor manden vil købe rødt, frækt undertøj til sin partner, men som ender med at komme hjem med en blender - pakket ind i rødt.

Med en god styrke, fantasifuldhed og med lærdom, glæde og lys i horisonten på det hele, fører Sigurd os hver eneste kalenderdag ind i miljøer og nye historier med sans for sprogets detaljer og nøjagtighed, så det luner noget så dejligt.

Det vil være en oplagt gave at give i kalendergave; med en historie til alle julemånedens 24 dage før jul. Hver eneste historier emmer af den fred, som mange af os har brug for, også selv om de er skrevet yderst humoristisk og med et stort twist af alvor.

Bravo Sigurd.