Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

All this time PDF Udskriv Email

All this Timeaf Mikki Daughtry

Mikki Daughtrey & Rachael Lippincott
All this time - tiden imellem os
352 sider
Politikens Forlag

 

En ægte feel-good roman. Kærlighed så det basker, længsel, ulykker, drømme, hemmeligheder og kampe for det, livet virkelig handler om. 
Romantik så man nærmest føler sig inspireret til selv at praktisere den med så store følelser.
Blomster der hver især har en bestemt betydning, historier om perler og månen.
Midt i en tsunami af alvorstunge bøger, biografier, socialrealisme og corona-lekture er det lækkert med en kærlighedsroman, hvor man tør noget mere end bare være til stede her og nu, nemlig se fremad og se, hvad morgendagen kommer til at betyde for kærligheden og parforholdet.

Der er ikke det store i den, udover altså kærlighed og håb, men det er bestemt også værd at tage med.
Kyle er håbløs romantiker, mens Marley er storyteller. 
Kyle vågner op på hospitalet efter en bilulykke, der kostede hans  high-school-kæresste livet. Hun havde lige slået op med ham, da han mistede herredømmet over bilen.
Tynget af skyld og usikkerhed forsøger han at komme videre med sit liv med pigen Marley.

Kyle kommer i tvivl om Marley, og budskabet er så, at vi må kæmpe for at bevise vores ægte kærlighed. Og det er ok at komme tæt på, hvordan andre gør, og hvilke idéer, man kan have for at få det hele til at køre.
Romanen begynder blidt og temmelig stille, mens den slutter i et hæsblæsende tempo. Rutcheturene er på plads, nøjagtigt som i den virkelige verdens forelskelse og kærlighed.

Fint sprog. December sniger sig ind på mig. Og Vi ser op på loftet af stjerner. Og Vi ser et langt øjeblik på hinanden. Den slags. Det giver historien både liv og metaforisk forbindelse til læseren. Dejligt.