Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Flere sider af Rusland PDF Udskriv Email

Flere sider af Ruslandaf Thomas P. Larsen

Eva Ravn Møenbak, Sebastian Lang-Jensen & Thomas P. Larsen
Flere sider af Rusland
112 sider
Frydenlund

 

En bog der har rigtig meget med om Rusland helt op til den aktuelle situation, hvor Putin kan sidde til 1936, og hvordan han bar sig ad med at komme igennem med det. 

Bogen er en del af en serie af kompakte temabøger, der på pædagogisk og kreativ vis er tilpasset nutidens studerende.
Den kommer rigtig godt ind omkring spændende årstal og detaljer og kan fortælle, at f.eks. man siden 2012 den 9. maj har fejret russernes sejr over Tyskland med processioner med deltagere med portrætbilleder, sat på høje stænger, af deres forfædre, der deltog i Den store Fædrelandskrig. Hvor iøvrigt præsident Putin går i forreste række med et billede af sin far, der blev såret under krigen.
Ind imellem de meget saglige og informative afsnit er der "tænk selv"-spørgsmål, som eleverne så kan bruge som hjemmearbejde eller diskussioner på klassen.

Bogen kommer godt ned omkring hele den russiske identitet og fortæller, hvordan Putin eksempelvis forsøgte at genskabe retsstaten ved at få arresteret en række oliegarker, og som med de efterfølgende retssager blev yderst populær i den almindelige befolkning, som mente, at Putin på den måde leverede handlekraft og styrke.
Bogen er fyldt med fine billeder, kurver, illustrationer, lige fra det velkendte billede af Karl Marx og til et kort, der illustrerer mytogoliseringen af Ruslands forsøg på sammen med en række stater at angribe Israel.
En ganske spændende undervisningsbog der også kan lære vi voksne en hel masse.
Bogen er inddelt i tre hoveddele:
Historiedelen, samfundsfagsdlelen og religionsdelen.
En dejlig bog hvis man vil lære noget om historie, kultur og økonomi i det store land.