Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hulter til bulter PDF Udskriv Email

 

Steen Jcobsen
Hulter til bulter
188 sider
Brændpunkt 

En rigtig sjov og anderledes novellesamling der har den der underspillede humor, som vi alle trænger til, idet den kan udløse alt fra træk på smilebåndet til storlatter eller skælmsk overbærenhed. I hvert fald sætter den glade følelser igang, og det er sundt.


Sten Jacobsen er meget optaget af at fortælle om dukker, om hunde og såmænd også ænder.

Med dyre- og dukkeriget som en vis del af baggrundstæppet kommer vi rundt om en lang række hverdagstemaer og -traumer som mobning, den første kærlighed, forelskelse, afvisning, arrogance grundlagt i barndommen, Gudsforhold og meget, meget mere.

Læs om en af to tvillingepiger der udsætter daten for en prøvelse i sengen.

Læs om politibetjentene Larsen og Christensen, der bliver nødt til at snuppe forfatterens computer, idet de mener at have en god sag i opklaring af en sag om lemlæstede dukker.

Læs den humoristiske historie om, hvad en ægtefælles til  en hundeelsker kunne tænke sig at gøre ved hunden, eller er det omvendt. 

 

Der er mange lag i historierne, der nærmest kan læses som kinesiske æsker . . . Uendelige dybder hvis man ønsker det. 


Sproget er stramt og dejligt, og kun enkelte gange er der overflødige tillægsord, som generer. Ellers går handling og sprog fint hånd i hånd og efterlader os med glæde over en tid i godt selskab med en forfatter, der vitterligt kan lide at samle på historier - for så at fortælle vi læsere dem.

 Læs f.eks. også hvordan salig Kirkegaard får sin helt egen betydning inde i en af novellerne.

At gøre eller ikke gøre - du vil fortryde begge dele.

Vi færdes hjemmevant på forskellige lokationer i København, hvilket giver novellerne nerve, og får det hele til at virke autentisk. 

Dialoger og beskrivelse går afvekslende fint hånd i hånd, og når man har læst sidste noveller og klapper bogen i, ja så føler man sig godt behandlet og nurset af en forfatter, der kan sit kram.