Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Nævningen PDF Udskriv Email

Steve Cavanagh
Nævningen
420 sider
Jentas

 

Det er bare for meget spænding det her. Nattesøvnen er gevaldigt i fare, og laver man noget andet, kredser tankerne konstant om, hvornår man kan komme videre med bogen.
420 sider intens spænding - fra start til slut.
Det hjælper på læsningen og troværdigheden, at forfatteren praktiserer som advokat og har været involveret i adskillige højtprofilerede sager.
Allerede på omslaget får vi at vide, hvor vi er på vej hen. Vi bliver præsenteret for twistet: At seriemorderen sidder blandt nævningene . . .

Handlingen: En Hollywood-skuespiller bliver beskyldt for drab på sin kone og livvagt. Advokaten Eddy Flynn tager klientens sag, tror på ham på trods af alle odds og bevisernes stilling. Men han beslutter at gøre alt, hvad han kan, og tage alle midler i brug for at bevise sin klients uskyld.
Hertil skal vi så "trækkes med", at seriemorderen Joshua Kane planlægger sin vej frem mod mordjuryen i Hollywood.
Fortællingen er intens, sceneskiftene hurtige, og man flyver igennem bogen. Forfatteren er god til at kredse omkring de to hovedpersoner i galleriet, nemlig advokaten og seriemorderen. Dem har Steve Cavanagh rigtig godt fat i og får dem næsten bygget op og beskrevet, så vi for en stund kommer til at kende dem bedre end vores egne familiemedlemmer i nabobyen.
Der er mange kapitler i bogen, og de er heldigvis korte, så man kan hurtigt lægge bogen fra sig og hurtigt komme igang med et nyt kapitel.
En pageturner der vil noget og med et meget spændende plot. Lykkes det for seriemorderen at komme frem blandt nævningene, der skal afgøre en sag, som en anden er på anklagebænken for . . . 
Mere spændende bliver det ikke.
God læsning siger vi bare . . . .