Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den hængte mand PDF Udskriv Email

Simon Kernick
Den hængte mand
336 sider
Jentas

 

Byerne Newton Stewart, London, Little Chalfort, henvisninger til mord på en yacht ud for Mallorca, Surrey og andre lokationer sætter scenen om en krimi, der har masser af den på bagsiden lovede spænding og action i sig.
Vi taler om det tredie bind i serien om Ray Mason, og for at sige det populistisk, så kunne verden falde sammen om ørerne på os under læsningen, og vi ville ikke opdage det.
Så forfærdeligt spændende er den.
Forfærdelig, grusom, spændende, mareridtsagtig.
Et hus langt ude i det øde, her bliver masser af udidentificerede lig fundet, alt bliver naturligvis sat ind på at finde ud af, hvem de er, og hvorfor de kom af dage, men det går naturligvis ikke så nemt, som nogle gerne vil have det til. Andre lægger naturligvis hindringer i vejen. . . . 
Bogen er overeksponeret med hemmeligheder, løgne, okkulte fester, narko, backuphold, indre kvaler med psyken, direkte ondskab og sociopater. Det vrimler med suspekte gerninger, og det skal det også i en bog som denne, hvor det grusomme sættes op imod det gode, der ofte får lov at fylde mindre end det gode; sandsynligt for at eksemplificerer at det gode altid vil sejre til sidst.
Om det også er tilfældet med denne bog, det vil vi lade læseren afgøre. Vi vil ej heller røbe for meget af handlingen, ganske enkelt fordi den er så flot skruet sammen, hvor alting bliver vævet ind i hinanden, så det næsten er umuligt at fortælle lidt uden at røbe alt for meget.
Men er man til krimi, thrillers og grusomhed, ja så er det bare afsted. Det vil være en fordel, om man har læst Kernicks forrige bog. Men det er ingen nødvendighed. Vi kan dog røbe, at bliver man færdig med denne, bliver man nysgerrig på den første og anden bog om Ray Mason.